Blogi

Etrel INCH -latauslaitteet | Suunniteltu parhaaseen käyttäjäkokemukseen

Tarjoamamme Etrel Inch -latauslaitteet on suunniteltu monipuolisiin sähköajoneuvojen lataustarpeisiin ja ne mahdollistavat parhaan käyttäjäkokemuksen ja kustannustehokkuuden. Kun latauslaitteista muodostetaan isompia kokonaisuuksia, virta jakautuu laitteiden välillä älykkäästi. Load Guard mahdollistaa dynaamisen kuormanhallinnan INCH-latauslaitteiden välillä huomioiden kiinteistön muun kulutuksen ja sähköajoneuvojen lataustarpeet.

Säänkestävä runko ja särkymättömästä lasista tehty näyttö takaavat kestävyyden ja pidemmän käyttöiän. Ergonominen muotoilu ja helppokäyttöinen kosketusnäyttö tarjoavat mukavan käyttökokemuksen. Tunnistautuminen käy kätevästi RFID-tagin tai PIN-koodin avulla. Saatavilla on myös maksupäätteellä varustettu latauslaite, johon käyttäjä voi tunnistautua suoraan maksukortillaan ja maksaa latauksensa helposti lähimaksua käyttämällä.

Etrel INCH seinä- ja pylväsasenteiset latauslaitteet ovat helppo kytkeä mukana tulevan asennuslevyn ja asennuskannattimen avulla kannattelematta latauslaitetta. Maa-asenteisen suuri huoltoaukon luukku mahdollistaa taas yksinkertaisen huoltamisen ja vähentää siihen kuluvaa aikaa.

Etrel INCH -latauslaitteet ovat saatavilla valkoisena tai grafiitin harmaana ja ne soveltuvat täydellisesti niin taloyhtiöihin, työpaikoille kuin julkisiin pysäköintialueille.

Tutustu Etrel INCH -latauslaitteisiin osana latausratkaisukokonaisuutta!

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Kotisivut: https://latinki.fi/
Referenssit: https://latinki.fi/referenssit/
Yhteystiedot: https://latinki.fi/yhteystiedot/