Blogi

Hypercharger | All-in-one suurteholatauslaite sähköajoneuvoille

Hypercharger on kompakti All-in-one suurteholatauslaite, joka on suunniteltu vastaamaan alan normeihin, standardeihin ja sähköautojen uusiin malleihin nyt sekä tulevaisuudessa. Käyttäjäkokemukseen on panostettu, sillä tunnistautuminen RFID-tagilla tai maksaminen lähimaksupäätteellä käy helposti.

Modulaarinen rakenne mahdollistaa räätälöidyt ratkaisut. Latauslaite on saatavilla kahdessa kotelokoossa, neljällä tehovaihtoehdolla ja monilla eri kaapelivaihtoehdoilla. Nämä mahdollistavat myös teknologisesti edistyneimpien sähköautojen ja raskaan liikenteen ajoneuvojen lataamisen CCS:llä.

Kyljessä olevaa 15” tuuman näyttöä voidaan hyödyntää mainonnassa ja viestinnässä. Erinomainen muotoilu, helppokäyttöisyys, korkea luotettavuus ja aina paras lataussuorituskyky takaavat asiakastyytyväisyyden. Helppo ylläpito auttaa varmistamaan korkeat käyttöajat ja lyhyen huoltokäytön. Monet ongelmat voidaan ratkaista etäyhteydellä jo ennen kuin ne näkyvät asiakkaille tai operaattorille.

Hypercharger soveltuu täydellisesti nopeaan lataustarpeeseen niin varikoilla, huoltoasemilla kuin julkisilla paikoitusalueilla.

 

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä myynti -ja tuotepäällikköömme Kim Lindholmiin
+358 44 324 3000
kim.lindholm@intercontrol.fi