Blogi

INCH Duo ihastuttaa ulkonäöllään ja tehokkuudellaan

Etrelin INCH Duo on julkisiin kohteisiin suunniteltu tyylikäs tehopaketti, joka sopii plug-in-hybridien sekä sähköautojen lataukseen.

– ­INCH Duo on suunniteltu G6-mallin pohjalta. Lisäsimme luotettuun ja hyväksi todettuun malliin muutamia parannuksia, kuten korkeutta, suuremman näytön, selkeämmän paikan ohjeille ja uuden värin. Tavoitteena oli saavuttaa entistäkin ergonomisempi latauslaite sujuvalla latauskokemuksella, Tanja Mešiček Etrelin markkinoinnista kertoo.

INCH Duo sopii kestävyytensä vuoksi hyvin ulkokäyttöön. Sen rakenteet on testattu edeltävillä malleilla Sveitsin lumisissa maisemissa, Irlannin kosteassa keväässä, helteisessä Kreikassa ja jopa Dubain hiekkamyrskyissä. Voi siis huoletta sanoa, että INCH Duo kestää myös Suomen kovat sääolosuhteet.

 

”Modulaarinen rakenne mahdollistaa tehokkaat huoltotyöt”

– Käyttäjän näkökulmasta Duo on suunniteltu intuitiiviseksi, jotta reitti haluttuun määränpäähän – eli latauksen aloittamiseen – olisi mahdollisimman lyhyt, Mešiček selventää.

Helppokäyttöiseen Duoon on mahdollista yhdistää myös maksuominaisuus.

– Maksuominaisuus on mahdollisimman yksinkertainen. Kun kaapeli on yhdistetty, haluttu maksutapa valitaan näytöltä – tässä tapauksessa maksukortti – ja seurataan näytön ohjeita. Maksutapahtuma menee läpi, kun lataus päätetään, Mešiček selittää.

Etrelin tuotteet on valmistettu kierrätettävistä materiaaleista, jotka takaavat kestävyyden ja pidemmän eliniän laitteille kentällä. Materiaalivalinnat pienentävät ympäristölle aiheutuvaa rasitetta.

– Duon modulaarinen rakenne mahdollistaa nopeat ja tehokkaat huoltotyöt kentällä vaikuttamatta laitteen käyttöön ja toimintaan, Mešiček summaa.