Blogi

InterControlin vuosi 2020

 

Haastavasta ja erikoisesta vuodesta huolimatta olemme kehittäneet toimintaamme, ja liikevaihtomme on kasvanut jopa neljänneksellä. Tämän lisäksi tuotekantamme on kehittynyt entistä paremmaksi ja kasvanut uusilla tuotteilla.

Tänä vuonna toimittamamme järjestelmät ovat pääasiassa olleet suuria, useiden laitteiden järjestelmiä. Uutena lisäyksenä tuotevalikoimassamme on virtakisko, jota on hyödynnetty jo esimerkiksi parkkihallikohteissa. Virtakiskon suurin etu on helppo skaalattavuus. Kisko myös näyttää hyvältä ja kätkee sisäänsä kaapeloinnit siististi.

Kesän aikana avasimme myös InterControlin uudet verkkosivut ja julkistimme uuden graafisen ilmeen. Uudet verkkosivut ovat kattavammat ja palvelevat eri asiakasryhmiä entistä paremmin. Tämän lisäksi taustajärjestelmämme Latinki Latauspalvelu on tänä vuonna otettu ensimmäisissä kohteissa onnistuneesti käyttöön.

Tänä vuonna mahdollistimme yritysasiakkaillemme sekä asunto-osakeyhtiöille leasing-vaihtoehdon ostamiselle. Kuukausihinta on helppo räätälöidä jokaiselle asiakkaalle sopivaksi. Leasing ei rasita yrityksen tasetta ja näin pääomaa vapautuu muuhun käyttöön.

Hyviä uutisia liikenteen sähköistymisestä kuultiin myös loppuvuodesta, kun sähköautojen latauspisteiden rakentamista ja latauspistevalmiuden asentamista koskeva laki astui voimaan marraskuussa. Siitä voit lukea lisää blogistamme tästä linkistä. Tämän lisäksi saimme liikenne- ja viestintäministeriön fossiilittoman liikenteen työryhmän suosituksia kasvihuonepäästöjen puolittamisesta. Yhtenä keinona työryhmä esitti sähköautokannan kasvattamista. Tavoite olisi, että Suomessa olisi vuonna 2030 jopa 700 000 sähköautoa, joista suurin osa olisi täyssähköautoja.

Ensi vuonna meiltä on tulossa jännittäviä uutisia ja uusia, markkinoilla merkittäviä tuotteita. Tästä kerromme kuitenkin lisää kevään aikana, kun aihe on ajankohtaisempi. Sähköautojen määrä kasvaa jatkuvasti ja tuntuu, että olemme nähneet sähköistyvästä maailmasta vasta pintaraapaisun. Odotamme innolla ensi vuotta, kasvua ja uusia haasteita.

Kiitos kaikille asiakkaille ja yhteistyökumppaneille vuodesta 2020, tehdään ensi vuodesta vieläkin parempi!