Blogi

Terveisiä myynnistä: liikenne sähköistyy, samoin autopaikat

Delta Auto Oy Turkuun toimitettiin täyssähkö- ja hybridi esittelyautoille tehokkaat Etrel 22kW latauslaitteet.

Ladattavia autoja on ensirekisteröity tänä vuonna enemmän kuin dieselautoja, jonka myötä tarve hyville latausmahdollisuuksille on kasvanut. Latauspaikat ovat yleensä kotona ja työpaikoilla. Pidemmillä matkoilla on mahdollista hyödyntää julkista pikalatausta.

Oikean latausratkaisun löytäminen yritykseen tai taloyhtiöön?
Yrityksen kannattaa alkuun selvittää henkilöstön lataustarpeet sekä tarkistaa oman kiinteistön sähköverkon kapasiteetti. Taloyhtiöissä asuvalle latausratkaisun hankkiminen tapahtuu yhteistyössä taloyhtiön kanssa. Ensimmäisenä kannattaa olla yhteydessä isännöitsijään, jonka kanssa on hyvä selvittää latausmahdollisuuksia koko taloyhtiötä koskien.

Mitkä ovat ensimmäiset selvitettävät asiat, kun lähdetään miettimään sähköautojen latausta taloyhtiöön?
Aluksi tehdään kartoitus, mikä on nykyisen taloyhtiön sähkökeskuksen kapasiteetti ja kuinka moneen latauslaitteeseen nykyinen kapasiteetti riittää. Tämän jälkeen taloyhtiö voi lähteä tilaamaan latauslaitteita kartoituksesta saatujen tietojen perusteella.

Laitevalikoimastamme löytyy sopivia laitteita vastaamaan asiakkaiden erilaisiin tarpeisiin. Valikoimaamme kuuluu Mennekes- ja Etrel-merkkisiä latauslaitteita niin täyssähkö- kuin hybridiautoille.

Meille on tärkeää, että voimme tarjota tarpeitasi vastaavan latausratkaisun. Hoidamme projektin avaimet käteen -ratkaisulla.

Jäikö jokin vielä askarruttamaan? AC-latauslaite asioissa auttaa myynti- ja tuotepäällikkömme Petri Laine puhelimitse +358 40 178 5261 tai sähköpostitse petri.laine@intercontrol.fi