Blogi

Loppuvuoden 2022 messut, joissa olemme mukana!

Messut starttaavat jälleen kesäkauden lopulla ja on hienoa päästä taas verkostoitumaan!

Osastollamme pääset kuulemaan älykkäistä latausratkaisuista ja ajankohtaisista tuotteistamme. Vaihdetaan siis viimeisimmät kuulumiset osastolla!

Olemme mukana:

Sähkö Valo Tele AV

Osasto: B 441
7.-9.9.2022
Paviljonki, Jyväskylä

Pohjoismaiden suurin sähköalan ammattitapahtuma Sähkö Valo Tele Av -messut on koko toimialalle kaupallisesti tärkeä ja odotettu sosiaalinen tapahtuma. Alan tärkeimmille messuille kokoontuvat kaikki toimittajat, asiakkaat ja yhteistyökumppanit. Täällä tapaat kollegat, löydät uusimmat tuotteet ja ratkaisut sekä päivität osaamisesi ja parannat yrityksesi tuottavuutta.

Sähkömessut – Paviljonki

Taloyhtiö 2022 Tampere

Osasto: K5b
12.10.2022

Tampere-Talo

Taloyhtiö 2022 Tampere, Pirkanmaan maakunnan taloyhtiöihin keskittynyt maksuton tapahtuma on tarkoitettu kaikille taloyhtiön hallituksen jäsenille, tilin- ja toiminnantarkastajille, muille taloyhtiöaktiiveille – esim. taloyhtiön turvallisuushenkilöille ja väestönsuojan hoitajille – sekä tietenkin isännöitsijöille. Tapahtumassa pääset tutustumaan suureen määrään nimenomaan taloyhtiöille tarkoitettuihin palveluihin ja uusiin tuotteisiin.

Kiinteistöliitto – Taloyhtiö 2022 Tampere (kiinteistoliitto.fi)

Varsinais-Suomen Taloyhtiöpäivä

Osasto: 14
26.10.2022

Turun Messukeskus

Maksuton messutapahtuma taloyhtiöiden hallitusten puheenjohtajille, jäsenille ja taloyhtiöiden hallinnosta kiinnostuneille. Taloyhtiöpäivään osallistuva saa tietoa asiantuntijoiden luennoilta mm. hallituksen tehtävistä ja vastuista, palvelujen hankkimisesta, korjausrakentamisesta, kiinteistönpidosta ja hankkeiden rahoituksesta.

Kiinteistöliitto – Varsinais-Suomen Taloyhtiöpäivä 26.10.2021 (kiinteistoliitto.fi)

Keski-Suomen Taloyhtiöpäivä

Osasto: Tulossa pian
3.11.2022

Paviljonki, Jyväskylä

Messut pursuavat ideoita ja tietoa taloyhtiöiden tarpeisiin, kahvikupin äärellä verkostoidutaan ja vaihdetaan ajatuksia!

Kiinteistöliitto – Keski-Suomen Taloyhtiöpäivä (kiinteistoliitto.fi)