Blogi

Rekry: Myyntipäällikkö, virtakiskot

Sähköautojen latauslaitteiden ja energiansiirtoratkaisuiden osaaja InterControl Oy etsii tiiminsä vahvistukseksi myyntipäällikköä virtakiskojen myyntiin. Virtakiskot ovat laadukkaita EAE Elektrikin valmistamia tuotteita. Virtakiskoja käytetään teollisuuslaitoksissa, data centereissä, uudisrakennuksissa sekä sähköautojen latausjärjestelmissä.

Myyntipäällikkönä tavoitteenasi on uusien asiakassuhteiden luominen ja liikevaihdon kasvattaminen näillä asiakkuuksilla. Tyypillinen päivä koostuu asiakaskontaktoinnista, palavereista asiakkaiden kanssa, tarjousten tekemisestä, asiakasprojektien johtamisesta ja seurannasta sekä tilausten käsittelystä. Asiakaskontaktien lisäksi tilauksien teko vaatii aktiivista kommunikaatiota päämiehen EAEn suuntaan.

Tehtävässä onnistuaksesi olet proaktiivinen ja itsenäinen B2B-myyjä, joka kommunikoi aktiivisesti asiakkaan, tiimin ja päämiehen välillä. Tulet osaksi InterControlin 10 hengen tiimiä, joista myynnissä on viitisen kollegaa. Toimisto sijaitsee Turussa ja ensisijainen toivomus on, että työskentelet sieltä käsin hybridimallilla. Myös etätyöskentely muulta paikkakunnalta on keskusteltavissa. Tehtävässä isossa osassa on kasvokkain tapahtuvat asiakastapaamiset etenkin myyntiprosessien loppuvaiheissa, joten matkustusvalmiutta odotetaan.

Sinulta odotetaan:

  • Vähintään muutaman vuoden kokemusta aktiivisesta myyntityöstä, mieluiten konsultatiivisesta B2B-myynnistä
  • Teknistä harjaantuneisuutta ja kiinnostusta oppia virtakiskojen tekniikasta
  • Hyviä MS Office-taitoja sekä kykyä ottaa ERP-järjestelmä haltuun
  • Hyvää suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

  • Myyntikokemus ja/tai tekninen ymmärrys virransyöttöratkaisuista
  • Ruotsin kielitaito

InterControl tarjoaa sinulle:

  • Mahdollisuuden tehdä työtä alan kärkipään yrityksessä, joka kasvaa nopealla tahdilla ja jolla on markkinoiden parhaimmat latausratkaisut
  • Kilpailukykyisen kiinteän kk-palkan ja bonusjärjestelmän sekä hyvät työsuhde-edut
  • Tuote- ja myyntikoulutukset, sparrausavun sekä työkalut myyntityön onnistumiseksi
  • Mahdollisuus kehittyä alan myynnin moniosaajaksi InterControlin hyvähenkisessä työyhteisössä

Kiinnostuitko? Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi meille sähköpostiin ari.tikakoski@intercontrol.fi
Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtävää koskeviin kysymyksiin vastaa operatiivinen johtaja Ari Tikakoski (ari.tikakoski@intercontrol.fi, +358 45 7885 0352).

InterControlista voit lukea lisää osoitteessa: www.intercontrol.fi

Tietoa työnantajasta

InterControl on kotimainen latausratkaisujen ja suurteholatauksen asiantuntija, joka tarjoaa sähköajoneuvojen latausratkaisuja ammattilaisille sekä laajan valikoiman jakelukiskoja sähkönjakeluun. InterControl toimii Suomessa, muissa Pohjoismaissa sekä Baltiassa, ja palvelee laajaa asiakaskuntaa eri aloilta – kaikkia taloyhtiöistä huoltoasemaketjuihin, energia- ja kuljetusyrityksiin. InterControl on osa ITR Groupia, jonka työyhteisössä on noin 40 henkilöä ja toimisto sijaitsee Turussa.