Blogi

Vuosikatsaus

 

On hienoa olla mukana edistämässä puhtaamman liikenteen kehittymistä ja nähdä miten sähköinen liikenne kehittyy vuosi vuodelta. Vaikka poikkeusolot ja komponenttipula jatkuivat tänäkin vuonna, olemme voineet tarjota asiakkaillemme kestäviä sähköautojen latausjärjestelmä ratkaisuja. Haastavia hetkiä on mahtunut mukaan, mutta siitä huolimatta olemme kehittäneet toimintaamme ja solmineet uusia yhteistyökumppanuuksia. Nyt on aika tarkastella kulunutta vuotta ja suunnata tämän jälkeen katse kohti tulevaa!

Uusia tuulia on puhaltanut DC-laitteiden maailmassa tänäkin vuonna, kun Alpitronic lanseerasi Hypercharger-tuoteperheeseen vallankumouksellisen pikalaturin V2G-ominaisuudella. HYC50 on markkinoiden ensimmäinen 50 kW seinäasenteinen pikalaturi, joka mahdollistaa virran syöttämisen takaisin ajoneuvosta verkkoon. Järjestimme HYC50-pikalaturille Pohjoismaiden lanseeraustilaisuuden Oslon Nordic EV Summit -messuilla.

Saimme tänä vuonna järjestettyä odotetun Sähköautotapahtuman Turun Kristillisellä opistolla, jossa alan asiantuntijoilta kuultiin tarpeellista tietoa liikenteen sähköistymiseen liittyen. Tapahtuma sai paljon positiivista palautetta, joten odotamme innolla, että saamme pidettyä vastaavanlaisia jatkossakin. Voit lukea tapahtumasta lisää blogistamme.

Olemme ylpeitä Kiinteistöliitto Varsinais-Suomen jakamasta kunniamaininnasta Vuoden korjaushanke -kilpailussa. Kunniamaininnan sai Etelärannan taloyhtiöiden sähköautojen latausvalmius projekti, jossa oli ilo olla mukana Latinki latausjärjestelmän, latauslaitteiden ja virtakiskojen toimittajana.

Tänä vuonna Latingin visuaalinen ilme uudistettiin raikkaaksi ja yhtenäiseksi kokonaisuudeksi. Lisäksi tuotevalikoimamme uusimmista lisäyksistä on EAE:n valmistamat virtakiskot, joille päätimme julkaista omat kotisivut, jotka palvelevat entistä paremmin asiakkaitamme.

Asiakkaat ovat toimintamme keskiössä ja olemme kehittäneet huoltoprosessiamme, jotta asiakkaidemme on entistä helpompaa olla yhteydessä latausjärjestelmän huoltoon ja ylläpitoon liittyen. Huoltojärjestelmä otettiin käyttöön, jotta asiakas saa asiansa nopeasti käsittelyyn ja pystyy samalla käydä keskustelua asiantuntijan kanssa. Huoltojärjestelmän etuna on myös se, että osa käyttöönotoista ja huolloista pystytään hoitamaan kätevästi etänä.

Hienoja uutisia saatiin kuulla ARA:lta, kun sähköautojen latauspiste avustus laajenee asuinrakennuksista työpaikoille ensi vuoden alusta. Avustuksesta voit lukea lisää täältä. Odotamme innolla uutta alkavaa vuotta 2022 – sen tuomia haasteita ja mahdollisuuksia. Haluamme kehittää toimintaamme jatkuvasti eteenpäin, jotta voimme tarjota asiakkaillemme entistäkin parempaa palvelua ja latausratkaisuja tulevaisuuden tarpeisiin, pysykää kuulolla!