Hotellit, kauppakeskukset & työpaikat

Haluatko tarjota asiakkaillesi entistä paremman asiakaskokemuksen?

Sähköauton latauspisteitä pitäisi löytyä sieltä, missä ihmiset muutenkin autoillaan liikkuvat: kauppakeskuksissa, pysäköintihalleissa ja –alueilla, työpaikoilla ja niin edelleen. Tehokkailla latauslaitteillamme asiakkaasi lataavat autonsa kätevästi ostoksilla käynnin tai muiden asioiden hoitamisen aikana.

Koko paketin toimitus nopealla aikataululla

Toimitamme ja asennamme kaikki laitteet kohteeseesi avaimet käteen -periaatteella ja nopealla aikataululla. Meidän kauttamme saat laitteisiin brändisi mukaiset teipit tai maalit, laitamme asetukset kuntoon ja huolehdimme kaiken valmiiksi, jotta asiakkaasi voivat heti alkaa käyttää latauspisteitä vaivattomasti.

Tarjoa ilmainen latausmahdollisuus?

Ilmainen latausmahdollisuus voi houkutella enemmän asiakkaita ja saada asiakkaat viipymään tiloissasi pidempään. Maksullinen lataus on mahdollista operointipalvelun kautta.

Asiantuntijamme auttavat kokoamaan juuri teidän kohteeseenne sopivan paketin.

Säännöllisille käyttäjille Latinki

Tarjoatko työntekijöillesi tai muille säännöllisille kävijöille yrityksen parkkialueilla mahdollisuuden ladata autoaan työpäivän aikana?

Tarjoamamme Latinki Latauspalvelu mahdollistaa latausten laskuttamisen ja hallinnan keskitetysti. Latingin avulla saat tiedot laskutusta varten vaikka satojen kilometrien päästä. Käyttäjä voi seurata Latingin avulla esimerkiksi omaa kulutustaan.
Lue lisää Latingista tästä.

Sähköautojen latauspisteitä koskeva laki on astunut voimaan

Uusi sähköajoneuvojen latauspisteitä ja latauspistevalmiuksia koskeva laki on astunut voimaan 11. marraskuuta 2020 ja sitä sovelletaan rakennushankkeisiin, joiden lupahakemus tulee ...
Lue Lisää