InterControl

Puhtaamman liikenteen kotimainen ammattilainen.

Yhtenä alan vanhimmista kotimaisista yrityksistä ammattitaitomme on valttikorttimme.

Meidän tarinamme

InterControl on toiminut alalla jo vuodesta 2014.

Visiomme on aina ollut kasvaa valtakunnallisesti merkittäväksi järjestelmätoimittajaksi Suomessa sekä Pohjoismaissa ja tässä olemmekin onnistuneet. Seuraava iso askeleemme on olla merkittävä toimittaja myös Baltiassa. Suurin saavutuksemme tähän mennessä onkin se, että olemme saaneet avattua kauppaa Suomen rajojen ulkopuolelle.

Mitä me tarjoamme?

Vain laitteita, joita käytämme itsekin. Palvelutarjontamme on vuosien aikana laajentunut ja olemme siirtymässä pikalatauksesta suurteholataukseen.

Meillä on markkinoiden monipuolisin valikoima ja erittäin laadukkaat, eurooppalaiset tuotteet sekä kehittynyt virran jakelu- ja hallintajärjestelmä.

Keitä me palvelemme?

Asiakkaitamme ovat taloyhtiöt tai muut asumisen yhteisöt, yritykset, energiayhtiöt, pysäköintihallit tai -alueet, työpaikat, kauppakeskukset, hotellit, julkinen sektori sekä monet muut.

Mitä me ajattelemme?

Laatu on meille tärkeä arvo, josta emme tingi. Haluamme olla mukana edistämässä puhtaamman liikenteen kehittymistä Pohjoismaissa ja Baltiassa. Me seisomme kehityksen kärjessä.

Ladattavien ajoneuvojen määrä tulee kasvamaan rajusti, se on nyt jo nähtävissä. Suurteholatauksen tarve kasvaa suuremmaksi sekä raskas liikenne ja työkoneet tulevat sähköistymään. Maailma on nähnyt vasta pintaraapaisun.

Missä me olemme?

Kuvainnollisesti seisomme näköalapaikalla seuraamassa ja kehittämässä alaa niin kotimaassa kuin kansainvälisillä vesillä yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Fyysisesti istumme Suomen Turussa Unkarinkadulla ja keitämme ehdottomasti kahvit, kun tulet käymään.

”Mikä DC, HPC, CHAdeMO?” Sähköauto- ja lataussanastoa

Sähköautoihin ja niiden lataukseen liittyy paljon lyhenteitä ja termejä. Keräsimme niitä tähän artikkeliin ja selitimme, mitä ne tarkoittavat. Puuttuuko joku termi tai ...
Lue Lisää