Rekrytointi

Tule meille töihin!

Lue avoimista työpaikoistamme tältä sivulta.

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen myyjää sähköauton latausjärjestelmien myyntitiimiin.

Työtehtäviisi kuuluu latausjärjestelmien myyntitehtävät. Olet tuloshakuinen ja pyrit tavoitteisiin tinkimättä. Et pelkää kontaktoida uusia asiakkaita ja pystyt hoitamaan asiakkuuden alusta jälkimarkkinointiin saakka itse. Luonteeltasi olet järjestelmällinen ja hahmotat helposti sekä loogisesti prosessin vaatimukset.

Aiempi projektimyynti katsotaan eduksi, sillä tulet vastaamaan omalta osalta projektien onnistumisesta. Tukenasi ja apunasi on tietenkin tiivis myyntitiimimme. Odotamme sinulta aiempaa kokemusta myyntityöstä ja hyvää ymmärrystä nykypäivän tietoliikennetekniikasta. Omaat hyvät sähkötekniikan taidot sekä hallitset sujuvan englannin kielen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työtehtävän nopeasti kasvavalla alalla innovatiivisessa ja vakavaraisessa yrityksessä sekä ammattitaitoisen tiimin tuen.

Kiinnostuitko paikasta? Lähetä meille CV:si ja hakemuksesi sähköpostilla ilkka.ilola@intercontrol.fi

 Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Ilkka Ilola, 040 0520 494

Hakuaika päättyy 15.10.2021
Olemme valmiita käynnistämään haastattelut jo hakuaikana.

InterControl Oy on vuonna 2011 perustettu turkulainen yritys, joka toimii kotimaassa ja kansainvälisesti erikoistuen Latinki palvelukonseptiin, joka pitää sisällään sähköautojen latausjärjestelmät, AC ja DC-latauslaitteet sekä virtakiskot. Yritys on osa Intertrafo konsernia.