Rekrytointi

Tule meille töihin!

Lue avoimista työpaikoistamme tältä sivulta.
Jos olet myynnin, markkinoinnin tai tekniikan osaaja, voit lähettää meille myös avoimen hakemuksen. Osoita se Ilkka Ilolan sähköpostiin.

Sähköauton latausjärjestelmien myyjä

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen myyjää latausjärjestelmien myyntitiimiin. Voit olla urasi alussa oleva junior-myyjä tai jo enemmän kokemusta kerännyt senior-myyjä. 

Sähkötekniikan koulutus ja osaaminen on työssä välttämätöntä, jotta pystyt löytämään asiakkaalle optimaalisen ratkaisun. Katsomme eduksi, jos sinulla on Office 365 -ohjelmien perusosaamisen lisäksi ymmärrystä ja kiinnostusta latauslaitteiden perusasetuksia kohtaan.

Olet tuloshakuinen ja pyrit tavoitteisiin tinkimättä. Luonteeltasi olet järjestelmällinen ja hahmotat helposti sekä loogisesti prosessin vaatimukset. Et pelkää kontaktoida uusia asiakkaita ja pystyt hoitamaan asiakkuuden alusta jälkihoitoon saakka itse. Tukenasi ja apunasi on tietenkin tiivis myyntitiimimme.

Tehtävän suorittaminen vaatii suomen kielen taidon lisäksi hyvää englannin kielen puhuttua sekä kirjallista taitoa, sillä viestiminen päämiehiemme kanssa tapahtuu englanniksi.

Toimistomme sijaitsee Turussa ja aktiivinen toiminta-alueemme on Etelä-Suomi, ajoittain myös muu Suomi. Olisi siis tärkeää, että olet valmis matkustamaan tarpeen vaatiessa.

Lähetä meille ansioluettelosi ja sen mukana lyhyt suomenkielinen hakemus. Kerro hakemuksessa lyhyesti millainen myyjä olet ja kerro, miksi haluaisit myydä sähköautojen latausjärjestelmiä juuri meillä. Lähetä hakemus Ilkka Ilolalle sähköpostitse osoitteeseen ilkka.ilola@intercontrol.fi

Lisätietoja työpaikasta arkisin klo 8-16:
Ilkka Ilola / +358 400 520 494