Rekrytointi

Tule meille töihin!

Lue avoimista työpaikoistamme tältä sivulta.
Jos olet myynnin, markkinoinnin tai tekniikan osaaja, voit lähettää meille myös avoimen hakemuksen. Osoita se Ilkka Ilolan sähköpostiin.

Etsimme teknistä moniosaajaa vakituiseen työsuhteeseen innovatiiviseen joukkoomme!

Tekninen moniosaaja vastaa myymiemme sähköautojen latauslaitteiden päivityksistä, huolloista sekä varaosien ja tarvikkeiden saatavuudesta. Vastuullasi olevat laitteet voivat olla yksittäisiä kotilatauslaitteita tai suuria järjestelmäkokonaisuuksia.

Tehtävässä vastaat laiteasetuksista, konfiguraatioista ja huoltotoiminnasta. Työt tapahtuvat toimistollamme Turussa tai asiakkaiden luona kentällä.

Vastuullasi on myös oma taustaohjelmamme Latauspalvelu Latinki, joten tehtävässä tarvitaan myös taustaohjelmien teknistä asiantuntemusta.

Tehtävä edellyttää sähkö- tai tietotekniikan koulutusta sekä tuntemusta. Arvostamme käsillä tekemistä ja kokemusta esimerkiksi sähkö- tai it-asennusalalta. Tehtävässä vaaditaan myös englannin kielen taitoa.

Olet luonteeltasi järjestelmällinen, tartut ripeästi toimeen sekä hahmotat helposti ja loogisesti prosessin vaatimukset. Työ vaatii teknistä uteliaisuutta. 

Tarjoamme itsenäisen työtehtävän kasvavassa ja innovatiivisessa yrityksessä sekä ammattitaitoisen tiimin tuen ja avun.

Lähetä ansioluettelosi ja lyhyt hakemuksesi Ilkka Ilolalle sähköpostitse osoitteeseen ilkka.ilola@intercontrol.fi
Merkitse sähköpostin aiheeksi Työhakemus ja hakemasi työtehtävä.

Lisätietoja tehtävistä antaa arkisin klo 8-16:

Ilkka Ilola
puh. +358 400 520 494

”Mikä DC, HPC, CHAdeMO?” Sähköauto- ja lataussanastoa

Sähköautoihin ja niiden lataukseen liittyy paljon lyhenteitä ja termejä. Keräsimme niitä tähän artikkeliin ja selitimme, mitä ne tarkoittavat. Puuttuuko joku termi tai ...
Lue Lisää