Taloyhtiöt & kiinteistöt

Onko taloyhtiössänne sähköauton tai ladattavan hybridin omistajia?

Autamme taloyhtiöitä löytämään kohteeseen juuri sopivan, turvallisen ja toimivan latausjärjestelmän.
Toimitamme järjestelmät avaimet käteen -periaatteella.

Kotilataamisen pitää olla helppoa ja turvallista

Valikoimastamme löydät helppokäyttöisiä, turvallisia ja tehokkaita kotilataukseen soveltuvia sähköautojen latausjärjestelmiä. Asiantuntijamme auttavat oikeiden laitteiden valinnassa. Moderni latausjärjestelmä voi parantaa taloyhtiön imagoa ja jopa nostaa kiinteistön arvoa. 

InterControl on taloyhtiösi valinta silloin, kun tarpeena on laadukkaat laitteet, asiantunteva palvelu ja toimiva huoltoverkoston. Ota yhteyttä ja kerro taloyhtiösi tarpeista!

Taloyhtiö voi aloittaa pienestä

Tiesitkö, että yhteisöt (esim. taloyhtiöt, vuokrataloyhteisöt) voivat hakea Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskuksen (ARA) avustusta sähköautojen latausinfran rakentamiseen?
Lue avustuksesta lisää tästä.

Etäluettavuus helpottaa laskuttamista

Laskutusta varten laitteet voidaan lukea paikan päällä verkosta, johon ne on yhdistetty. Tarjoamamme Latinki Latauspalvelu kuitenkin mahdollistaa latauspaikkojen keskitetyn hallinnan ja kulutuksen luennan etänä.
Lue lisää Latingista tästä.

Sähköautojen latauspisteitä koskeva laki on astunut voimaan

Uusi sähköajoneuvojen latauspisteitä ja latauspistevalmiuksia koskeva laki on astunut voimaan 11. marraskuuta 2020 ja sitä sovelletaan rakennushankkeisiin, joiden lupahakemus tulee ...
Lue Lisää