Etrel INCH Duo

Lähimaksulla toimiva, kustannustehokas latausratkaisu julkiseen lataukseen.

Haluan lisätietoja

INCH DUO kahden latauspisteen tehopaketti 22 kW lataukseen julkiseen ympäristöön

INCH DUO -latauslaitteen kuormanhallintaominaisuudet takaavat luotettavan toiminnan ja minimoivat paikalliseen sähköverkkoon kohdistuvan kuormituksen. Suuri näyttö on helppolukuinen ja näyttö antaa selkeitä ohjeita lataajalle. Laitteissa, joihin on valittu maksupääte, käyttäjä voi tunnistautua laitteeseen suoraan maksukortillaan ja maksaa latauksensa helposti lähimaksua käyttämällä. Tunnistautuminen on mahdollista myös RFID-tagin tai PIN-koodin avulla. Ruostumattomasta teräksestä valmistetussa kotelossa on iso huoltoaukon luukku, jonka ansiosta asentaminen on helppoa ja myöhemmin tehtävät huoltotyöt nopeita. Duoon on mahdollista valita johdonsuoja-automaatti, MID-mittari, vikavirtasuojakytkin tyyppi A tai B. Duossa on myös valittavana Ethernet, WiFi tai 4G-yhteys. 

Lataa esite (1,4 Mt)

Haluan lisätietoja

Hyödyt

Lähimaksuominaisuus

Lähimaksuominaisuus helpottaa latausaseman käyttöä mahdollistamalla nopeammat kertamaksut ilman rekisteröitymistä erillisiin sovelluksiin.

Mix & Match -klusterivaihtoehto

Klusteriratkaisu takaa, että latausasemista muodostuvat kokonaisuudet toimivat saumattomasti eikä latausasemien lukumäärä vaikuta toimintaan.

OCPP-tuki

OCPP-tuki mahdollistaa välittömän integraation mihin tahansa latauspisteiden hallintajärjestelmään, joka takaa luotettavan ja vakaan toiminnan.

Kestävä ratkaisu julkiseen lataukseen

Latausaseman ruostumattomasta teräksestä valmistettu kotelo on kestävä, joka tarjoaa tilaa brändäykseen sekä näkyvyyden parantamiseen.

PROJEKTI: JULKINEN LATAUS

Hotellin parkkialueelle lähimaksulla toimiva latausratkaisu

Hotellin parkkialueelle oli tarve vastata sähköautojen kasvavaan kysyntään tarjoamalla latausmahdollisuus asiakkaille. Projekti aloitettiin asentamalla kolme INCH Duoa, jossa jokaisessa on 2 x 22 kW Type2 latauspistettä. Latauslaiteklusterin päälatausasemassa on maksupääte, joka on liitetty taustajärjestelmään mahdollistaen latauksen maksamisen helposti maksukortilla. Myöhemmin on tarkoitus lisätä samaan klusteriin kaksi pikalatauslaitetta.

Haluan lisätietoja

Katso kuinka helposti latauksen kertamaksaminen hoituu INCH Duolla!

Onko tarve hankkia kustannustehokas latausratkaisu?

Haluatko tietää lisää tuotteistamme tai siitä, miten voimme auttaa hankkimaan tarpeisiinne sopivan latausratkaisun? Ota meihin yhteyttä suoraan lomakkeen kautta!

 

Onko sinulla kysymyksiä?

Petri Laine

Myynti- ja tuotepäällikkö, AC-latausratkaisut
+358 40 178 5261
petri.laine@intercontrol.fi

Tanja Mattila

Tekninen myyjä, AC-latausratkaisut
+358 44 974 7414
tanja.mattila@intercontrol.fi

Seuraa meitä: