Latausratkaisut

Kokonaisvaltaiset latausratkaisumme sisältävät kaiken mitä tarvitset sähköauton lataamiseen 

Haluamme tehdä sinulle mahdollisimman helpoksi ja vaivattomaksi latausjärjestelmän hankkimisen!
Meiltä saat latausratkaisun samasta paikasta, joka sisältää koko paketin. Latausratkaisumme soveltuu monipuolisesti eri käyttökohteisiin, kuten taloyhtiöille, kauppakeskuksiin, hotelleihin, raskaalle liikenteelle ja varikoille.

Kartoitus

Latauslaitteet (AC ja/tai DC)

Virranjakelu

Latinki-taustajärjestelmä

Huolto-tai ylläpitosopimus

Latauksen hallinta

Kuormanhallinta

Kaiken kattava kokonaisuus sisältää

Luotettava kartoitus puolueettomasti

Luotettavan ja laadukkaan kartoituksen kohteesta suorittaa Kiwa Inspecta, jonka avulla taataan, että kartoitus on tehty riippumattomasti ja puolueettomasti. Kartoituksen jälkeen voimme tarjota kohteeseen sopivaa latausratkaisua.

Monipuoliset ja laadukkaat latauslaitteet erilaisiin käyttökohteisiin

Meiltä saat monipuoliset ja laadukkaat latauslaitteet eri käyttökohteisiin. DC-latauslaitteet suurteho- ja pikalataukseen sekä AC-latauslaitteet peruslataukseen. Lisäksi valikoimaamme kuuluu kaikki tarvittavat oheistarvikkeet.

Latinki-taustajärjestelmä latausjärjestelmän hallintaan ja laskutusratkaisuihin

Taustajärjestelmä mahdollistaa vaivattoman ja yksinkertaisen latausjärjestelmän hallinnan, reaaliaikaisten tapahtumien seurannan, joustavan hinnoittelun ja huoltovarmuuden. Taustajärjestelmän kautta pystyt helposti selailla käyttäjän lataustietoja ja energiankulutusta.
Lue lisää meidän Latinki-taustajärjestelmästä

Jakelukiskoilla kustannustehokas ratkaisu virranjakeluun

Jakelukiskojärjestelmä säästää tilaa ja asennusaikaa. Jakelukiskoilla pystytään luomaan latauspisteeseen latausvalmius, joten latauslaitteiden lisääminen käy helposti tulevaisuudessa.

Käyttöönotolla latausjärjestelmä käyttövalmiiksi

Käyttöönotamme latauslaitteet asennuksen jälkeen, jolloin ne ovat heti latausvalmiita. Lisäksi pidämme opastuksen laitteiden käyttäjille.

Huolto- tai ylläpitosopimuksella varmistat järjestelmän toimivuuden

Oikea-aikainen huolto minimoi mahdolliset virhetilanteet ja samalla varmistat järjestelmän ja laitteiden luotettavan toiminnan sekä tulevien päivitysten ajantasaisuuden kaikissa tilanteissa.

Latinki-taustajärjestelmä latauksen hallintaan

Lue lisää

Kuormanhallinta –Miten se toimii?

Load Guard kuormanhallinta mahdollistaa dynaamisen kuormanhallinnan latauslaitteiden välillä huomioiden rakennuksen muun kulutuksen ja sähköajoneuvojen lataustarpeet. Load Guardin käyttö on tärkeää silloin, kun useat latauslaitteet jakavat saatavilla olevan virran muiden käyttäjien kanssa. Load Guard monitoroi paikallista verkkoa ja lähettää reaaliaikaista dataa latauslaitteelle säilyttääkseen asetetun kuorman. 

Onko sinulla kysymyksiä?

Katso yhteystiedot