Wallbox Commander

Wallbox Commander

UUSIEN KOTISIVUJEN AVAJAISTARJOUS!
Nyt erä Wallboxin Commander-latauslaitteita erikoishintaan 799,- (ei sis. B-tyypin vikavirtasuojaa) niin kauan, kuin tavaraa riittää! Vikavirtasuoja ostettavissa meiltä tarjoushintaan 150,- (ovh. 280,-)

Täytä lomake sivun alareunasta ja olemme sinuun yhteydessä!

Commander on Wallbox-perheen kehittyneimpiä latauslaitteita. Suuri kosketusnäyttö on vaivaton käyttää ja laitteessa on kaikille sähkö- ja hybridiajoneuvoille omat latausprofiilit. Commanderissa on myös vakiovarusteena WiFi ja Ethernet-kommunikointi, joten latauksen seuraaminen on mahdollista paikallista sekä etänä. Laitteesta on saatavilla kaksi eri latauskaapelivaihtoehtoa, Type 1 ja Type 2.

Commanderia hallitaan MyWallBox-sovelluksen kautta, jonka voi ladata sovelluskaupasta älypuhelimeen. Sovelluksen kautta pääset hyödyntämään Commanderin älykkäitä ominaisuuksia, esimerkiksi monipuolinen ajastaminen (päivä-, viikko- ja kuukausiaikataulut), lataustehon etäsäätö, kulutetun energiamäärän ja -hinnan etäseuranta ja raportointi.

Tekniset tiedot

Tuotekoodi1-vaiheinen syöttö3-vaiheinen syöttöMax. latausteho kW (1-vaiheinen/3-vaiheinen)Vikavirtasuojaus ACJohdonsuoja-automaattiEnergian mittausWiFiPistorasia Type 2Kaapeli Type 2Pistorasia Type 1Kaapeli Type 1
Type 1KylläEi7,4/-EiEiKylläKylläEiEiEiKyllä
Type 2KylläKyllä7,4/22EiEiKylläKylläEiKylläEiEi

Täytä kartoituslomake

Täytä lomake, niin sinuun ollaan pian yhteydessä.

  Asennuskohde
  OmakotitaloRivitaloKerrostaloKauppaHotelliTyöpaikka

  Sähkön mittaustarve (esim. työsuhdeauto), tarvitaanko mittari?
  KylläEi

  Tarvitaanko WiFi/Ethernet -yhteys tiedonsiirtoon?
  KylläEi

  Haluan, että minuun otetaan yhteyttä
  PuhelimitseSähköpostilla