Etrel INCH Duo

INCH Duo on kestävä latausasema, joka soveltuu jatkuvaan käyttöön vaativissa julkisissa ympäristöissä

Älykäs 2 x 22 kW INCH Duo on kustannustehokas ratkaisu, joka auttaa alentamaan latausinfrastruktuurin kokonaiskustannuksia. Ergonominen muotoilu, selkeät latausohjeet näyttävä suurikokoinen näyttö ja kertamaksuvaihtoehdot helpottavat latausaseman käyttöä.

Hyödyt

Tuotevideo

Referenssi

Yhteyshenkilöt

INCH DUO on tyylikäs latauslaite, jossa on kaksi Type 2 latauspistettä samassa paketissa 

INCH DUO -latauslaitteen kuormanhallintaominaisuudet takaavat luotettavan toiminnan ja minimoivat paikalliseen sähköverkkoon kohdistuvan kuormituksen. Suuri näyttö on helppolukuinen ja näyttö antaa selkeitä ohjeita lataajalle. Laitteissa, joihin on valittu maksupääte, käyttäjä voi tunnistautua laitteeseen suoraan maksukortillaan ja maksaa latauksensa helposti lähimaksua käyttämällä. Tunnistautuminen on mahdollista myös RFID-tagin tai PIN-koodin avulla. Ruostumattomasta teräksestä valmistetussa kotelossa on iso huoltoaukon luukku, jonka ansiosta asentaminen on helppoa ja myöhemmin tehtävät huoltotyöt nopeita. Duoon on mahdollista valita johdonsuoja-automaatti, MID-mittari, vikavirtasuojakytkin tyyppi A tai B. Duossa on myös valittavana Ethernet, WiFi tai 4G-yhteys. 

Hyödyt

Lähimaksuominaisuus helpottaa latausaseman käyttöä mahdollistamalla nopeammat kertamaksut ilman rekisteröitymistä.

Mix & Match -klusterivaihtoehto mahdollistaa erityyppisten INCH-perheen latausasemien liittämisen samaan klusteriin.

OCPP-tuki mahdollistaa välittömän integraation mihin tahansa latauspisteiden hallintajärjestelmään, joka takaa luotettavan ja vakaan toiminnan.

Latausaseman ruostumattomasta teräksestä valmistettu kotelo on kestävä, joka tarjoaa tilaa brändäykseen sekä näkyvyyden parantamiseen.

Etrel INCH parhaaseen käyttäjäkokemukseen

Hotellin parkkialueelle asennettiin kolme Inch DUO -latauslaitetta, jossa jokaisessa on kaksi latauspistettä samassa.  Latauslaitteessa on maksupääte, joka on liitetty taustajärjestelmään mahdollistaen latauksen maksamisen helposti maksukortilla. 

Helpota latauksen maksamista ja tarjoa lähimaksulla toimiva latausratkaisu julkiselle paikalle

Onko sinulla kysymyksiä?

Petri Laine

Myynti- ja tuotepäällikkö, AC-latausratkaisut
+358 40 178 5261
petri.laine@intercontrol.fi

Mikko Kenttälä

Myyntipäällikkö, AC-latausratkaisut
+358 45 7885 1646
mikko.kenttala@intercontrol.fi

Helppo ja vaivaton latausjärjestelmän hankkiminen

Tutustu latausratkaisuun

Lue lisää

Suosituimmat