Latausratkaisu

Kokonaisvaltainen latausratkaisumme sisältää kaiken mitä tarvitset latausinfran hankkimiseen!

Haluamme tehdä latausinfran hankkimisen mahdollisimman helpoksi ja vaivattomaksi! Me tarjoamme latausratkaisun, joka sisältää kokonaisvaltaisen paketin saman katon alta.

Kartoitus

Latauslaitteet (AC ja DC)

Virranjakelu

Latinki-taustajärjestelmä

Huolto-tai ylläpitosopimus

Järjestelmän hallinta

Kuormanhallinta

Kaiken kattava kokonaisuus sisältää

survey

Luotettava kartoitus puolueettomasti

Luotettavan ja laadukkaan kartoituksen kohteesta suorittaa Kiwa Inspecta, jonka avulla taataan, että kartoitus on tehty riippumattomasti ja puolueettomasti. Kartoituksen jälkeen voimme tarjota kohteeseen sopivaa latausratkaisua.

ev charging stations

Monipuoliset ja laadukkaat latauslaitteet erilaisiin käyttökohteisiin

Meiltä saat monipuoliset ja laadukkaat latauslaitteet eri käyttökohteisiin. DC-latauslaitteet suurteho- ja pikalataukseen sekä AC-latauslaitteet keskinopeaan lataukseen. Lisäksi valikoimaamme kuuluu kaikki tarvittavat oheistarvikkeet.

back end for charge management

Latinki-taustajärjestelmä latausjärjestelmän hallintaan ja laskutusratkaisuihin

Taustajärjestelmä mahdollistaa vaivattoman ja yksinkertaisen latausjärjestelmän hallinnan, reaaliaikaisten tapahtumien seurannan, joustavan hinnoittelun ja huoltovarmuuden. Taustajärjestelmän kautta pystyt helposti selailla käyttäjän lataustietoja ja energiankulutusta.
Lue lisää meidän Latinki-taustajärjestelmästä

busbars for power distribution

Jakelukiskoilla kustannustehokas ratkaisu virranjakeluun

Jakelukiskojärjestelmä säästää tilaa ja asennusaikaa. Jakelukiskoilla pystytään luomaan latauspisteeseen latausvalmius, joten latauslaitteiden lisääminen käy helposti tulevaisuudessa.

deployment of charging station

Käyttöönotolla latausjärjestelmä käyttövalmiiksi

Käyttöönotamme latauslaitteet asennuksen jälkeen, jolloin ne ovat heti latausvalmiita. Lisäksi pidämme opastuksen laitteiden käyttäjille.

charging station service

Huolto- tai ylläpitosopimuksella varmistat järjestelmän toimivuuden

Oikea-aikainen huolto minimoi mahdolliset virhetilanteet ja samalla varmistat järjestelmän ja laitteiden luotettavan toiminnan sekä tulevien päivitysten ajantasaisuuden kaikissa tilanteissa.

Latinki-taustajärjestelmä latauksen hallintaan

Lue lisää

Kuormanhallinta –Miten se toimii?

Load Guard kuormanhallinta mahdollistaa dynaamisen kuormanhallinnan latauslaitteiden välillä huomioiden rakennuksen muun kulutuksen ja sähköajoneuvojen lataustarpeet. Load Guardin käyttö on tärkeää silloin, kun useat latauslaitteet jakavat saatavilla olevan virran muiden käyttäjien kanssa. Load Guard monitoroi paikallista verkkoa ja lähettää reaaliaikaista dataa latauslaitteelle säilyttääkseen asetetun kuorman. 

kuormanhallinta

Onko sinulla kysymyksiä?

Katso yhteystiedot