Yritys

InterControl – Kotimainen puhtaamman liikenteen ja suurteholatauksen asiantuntija

Yhtenä alan vanhimmista kotimaisista yrityksistä ammattitaitomme on valttikorttimme.

Meillä on yli 40 vuoden kokemus sähköalasta

InterControl on perustettu vuonna 2011 ja meillä on vankka kokemus sähköalasta. Me olemme alan asiantuntijoita ja tarjoamme parhaat sekä pitkäaikaiset ratkaisut. Teemme latauskokemuksesta helppoa ja meillä on vahva visio tulevaisuuden näkymistä. Olemme onnistuneet kasvamaan valtakunnallisesti merkittäväksi järjestelmätoimittajaksi Suomessa ja Pohjoismaissa. Seuraava iso askeleemme on olla merkittävä toimittaja myös Baltiassa.

Toimimme niin kotimaassa kuin kansainvälisesti

Meidän toimistomme sijaitsee Turussa ja toimimme mm. Pohjoismaissa ja Baltiassa. Palvelemme laajaa asiakaskuntaa eri aloilta – kaikkia taloyhtiöistä huoltoasemaketjuihin, energia- ja kuljetusyrityksiin.

Tarjoamme eurooppalaisia suurteho- ja pikalatureita, AC-latureita sekä virtakiskoja

Meiltä saat markkinoiden laadukkaimmat ja monipuolisimmat laturit sekä niihin kaikki tarvittavat lisävarusteet. Me tarjoamme myös kaiken kattavan Latinki Latausratkaisun, joka sisältää kaiken tarvitsemasi sähköauton lataukseen. Meidän tuotevalikoima koostuu myös virtakiskoista, joka tarjoaa räätälöidyt ratkaisut virranjakeluun.

Vastuullisuus ja korkea laatu ovat meille tärkeitä arvoja 

Omistaudumme vastuullisuuteen ja haluamme olla mukana edistämässä puhtaamman liikenteen kehittymistä Pohjoismaissa ja Baltiassa. Korkea laatu on meille tarkeä arvo ja sen takia tarjoamme vain tuotteita, joita itsekin käytämme.