Blogi

InterControl on liittynyt FDCA:n jäseneksi

 

InterControl Oy on pohjoismainen kehittyneiden datakeskus-, sähkönjakelu– ja latausratkaisujen asiantuntija. Yrityksemme on perustettu vuonna 2011 ja toimistomme sijaitsee Turussa.

Tarjoamme laajan valikoiman jakelukiskoja sähkönjakeluun ja datakeskuksiin, jotka on suunnitellut ja valmistanut EAE Elektrik. Kaikki tuotteet ovat SGS/DECRA-sertifioituja ja yksi jakelukiskolinja on ATEX-sertifioitu, mikä tarkoittaa, että pystymme toimittamaan luotettavia erikoisratkaisuja, joita tarvitaan datakeskuksiin. Nämä ratkaisut auttavat datakeskuksia ylläpitämään optimaalisia olosuhteita, parantamaan käytettävyyttä ja hallitsemaan resursseja tehokkaasti.

Meille on tärkeää tarjota tuotteita, jotka tukevat tehokasta, luotettavaa ja turvallista konesalitoimintaa. Asiantuntemuksemme avulla autamme asiakkaitamme täyttämään infrastruktuuritarpeensa tehokkaasti.

Olemme koonneet erilliset kotisivut jakelukisoja varten, josta löytyy tarkempia tietoja, käy kurkkaamassa : https://virtakisko.fi/

 

Finnish Data Center Association

FDCA on itsenäinen, voittoa tavoittelematon yhdistys, joka on omistautunut datakeskusteollisuudelle. FDCA tarjoaa ekosysteemin pilvi- ja datakeskusyrityksille Suomessa. Tavoitteenamme on luoda yrityksille oikeanlainen ilmapiiri, jossa ne voivat tarttua liiketoimintamahdollisuuksiin ja viestiä yli yritysrajojen. FDCA tukee ja rahoittaa ISO-standardointityötä datakeskusalalla.

Standardointi liittyy resurssitehokkuuden ja tietotekniikan risteykseen, joka tukee ympäristön ja talouden kannalta kannattavaa kehitystä, soveltamista, käyttöä ja hallintaa.